Hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Kék hírek, 2022.07.17

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak négy, az autóbusszal utazóknak kettő órát kell várniuk a határátlépésre. A belépő oldalon személyautóval három-, busszal kétórás a várakozás.

Intenzív a forgalom a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között nyitva tartó ásotthalmi közúti határátkelőhelyen is, ahol két órát kell várni a kilépésre. A kübekházi határátkelőhely kilépő oldalán egyórás a várakozás.

Románia felé, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személyautóval utazóknak kettő, a busszal érkezőknek egy órát kell várni. A nagylaki közúti határátkelőhelyen mindkét irányban egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók itt választhatják az egész nap működő kiszombori határátkelőhelyet.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!