TV műsor

Illegális bevándorlás - Hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél

Kék hírek, 2020.01.28

Hatvan határsértő próbált áttörni a röszkei közúti átkelőnél kedd hajnalban Magyarországra, a rendőrök megakadályozták őket ebben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t

Illegális bevándorlás - Hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél Szabó Szilvia elmondta: az incidens fél hatkor történt, a mintegy hatvan ember az átkelő két oldalán csaknem egyszerre próbált meg jogellenesen az ország területére bejutni. Az akkor még zárva lévő átkelőhelyen szolgálatot teljesítő fegyveres biztonsági őr három figyelmeztető lövést adott le.

A helyszínre irányított járőrök körülbelül hatvan ember bejövetelét akadályozták meg, négyet feltartóztattak, a területet pedig lezárták - ismertette a szóvivő.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a környéket lezárta. A röszkei közúti határátkelőhely nem üzemel, de az autópálya-határátkelőhelyen folyamatos a forgalom - közölte a szóvivő.
(MTI)

Galériánk

Illegális bevándorlás - Hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél Illegális bevándorlás - Hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél Illegális bevándorlás - Hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!