Játékpénzzel fizetett, majd miután lebukott kést rántott

Kék hírek, 2024.04.10

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe is vették azt a 29 éves férfit, aki miután lebukott, hogy játékpénzzel fizetett, kést rántott.

Hamis bankjegy
A rendőrség adatai szerint március 31-én reggel egy férfi ment be az egyik VIII. kerületi panelház aljában lévő vegyesboltba, majd különféle termékeket pakolt a kosarába. A férfi a kasszánál egy 5000 forintos bankjegyre hasonlító játékpénzt vett elő, amelyel fizetett, majd sietősen távozott a helyszínről. Az eladó azonban kiszurta a hamis bankót, ezért a ház gondnokával a vásárló nyomába eredt, akit az utcán vontak kérdőre. A férfi ezután azonnal kést rántott, majd megfenyegette az eladót és a gondnokot. A férfi azt mondta üldözőinek, hogy "Ez az enyém, kifizettem", majd ezután elfutott. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg.


A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonosították, majd pár óra alatt a VIII. kerületben, a Kálvária téren fogták el a gyanúsítottat, akit kihallgattak, majd őrizetbe vettek és kezdeményezték a letartóztatását is.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!