Játékpisztollyal raboltak

Kék hírek, 2021.09.27

Játékpisztollyal rabolt ki három fiatal négy másik fiút. A fiatalok ellen kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt indult eljárás.

Játékpisztoly
A rablás még szeptember 19-én 21 óra körül történt a Gellért hegyen, ahol egy 18, egy 16, valamint egy 14 éves fiatal fenyegetett meg négy másik fiút, akiket értékeik átadására szólítottak fel. Az egyik rabló a nyomaték kedvéért még egy pisztolyt is elővett a zsebéből. A sértettek a fenyegetés hatására egy mobiltelefont és egy füllhallgatót adott át a bandának. A rablás során senki sem sérült meg, azonban a sértettek csak másnap tettek feljelentést a rendőrségen.

A BRFK Rablási Osztályának nyomozói hamar azonosították az elkövetőket, akiket 2021. szeptember 24-én fogtak el, egyiküknél még a rablásnál használt pisztolyt is megtalálták, kiderült, hogy játékpisztoly.

A 18 éves K. Balázst, a 16 éves F. R-t és a 14 éves F.A-t kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették. A fiatalok a kihallgatás során beismerő vallomást tettek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!