Jegyárusításhoz várja viszonteladók jelentkezését a BKK

Kék hírek, 2021.11.08

Viszonteladók jelentkezését várja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azért, hogy a fővárosban és az agglomerációban a lehető legtöbb helyen lehessen közösségi közlekedéshez szükséges jegyeket vásárolni - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint folyamatosan bővítik a viszonteladói hálózatukat, jelenleg is várják a lehetséges új partnerek jelentkezését.

Jelenleg több száz fővárosi helyszínen - többek között újságárusoknál, dohányboltokban - vásárolható vonaljegy vagy 10 darabos gyűjtőjegy - írták.

A BKK felhívta a figyelmet, hogy a partnerhálózathoz folyamatosan lehet csatlakozni.

A viszonteladói hálózat tagjai engedménnyel csökkentett áron vásárolhatják meg a BKK termékeit. Az új partnereket az eddigiekhez hasonlóan hivatalos matricák jelölik majd, illetve a BKK Pontkereső oldalán is elérhetővé válnak.

Közölték, akik élni kívánnak a lehetőséggel, azok a BKK honlapján olvashatnak a jelentkezéssel kapcsolatos további információkat.

A BKK kitért arra is, hogy a viszonteladók mellett számos egyéb helyen és módon lehet jegyet vagy bérletet vásárolni a fővárosban. Több száz automata működik Budapesten, illetve 12 ügyfélközpontban és 8 pénztárban is várják a vásárlókat. A járványveszély idején pedig különösen biztonságos a közlekedési mobiljegy alkalmazás, amellyel akár otthon vagy a megállóban várakozva is lehet jegyet, bérletet váltani - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!