Kaszinóban játszotta el munkatársai bérét egy román férfi, vádat emeltek ellene

Kék hírek, 2018.12.10

Sikkasztás miatt emeltek vádat egy román férfi ellen, aki egy kaszinóban eljátszotta munkatársai bérét, több mint 1,5 millió forintot - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint az 52 éves férfi nyolc társával együtt egy egyéni vállalkozó alkalmazottjaként építőipari munkásként dolgozott egy kecskeméti telepen. Hetente fizetett bérüket a vállalkozó szeptember végén nem tudta személyesen Kecskemétre vinni, ezért a vádlottat kérte meg, hogy menjen el érte Budapestre.

A férfi a főnökétől több mint kétmillió forintot vett át, ebből a saját munkabére 550 ezer forint volt. A vádlott azonban ezután nem a munkásszállóra ment, hogy kifizesse társait, hanem egy játékkaszinóba, ahol 100 ezer forint kivételével az összes pénzt eljátszotta.

A büntetlen előéletű, szabadlábon védekező férfit a főügyészség sikkasztással vádolja és - tárgyalás mellőzésével - a kár megtérítése mellett felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza a bíróságnak. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!