Késsel támadt a családra

Kék hírek, 2021.09.17

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság több ember, illetve tizennegyedik életévet be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tótkomlósi férfival szemben.

Kés
A rendőrségre 2021. január 20-án érkezett a bejelentés, mely szerint egy férfi bemászott egy Apátfalván található lakóház udvarára, ahol késsel támadott az ott lakó családra. A tótkomlósi támadó korábbi sérelmeit szerette volna megtorolni a csalaádfőn, ezért többször is megszúrta az ágyban fekvő férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A támadó a férfi gyermekét is megpróbálta megkéselni, de segítségére sietett a megtámadott férfi sógora, aki a másik szobában tartózkodott. A támadó ezután elmenekült a helyszínről. A rendőrök hamar, már másnap elfogták a késelőt, aki egy magyarcsanádi ingatlanban rejtőzött el az egyenruhások elől.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!