Két baleset miatt jelentős a torlódás az M5-ösön Budapest felé, Ócsánál

Kék hírek, 2023.09.13

Jelentős a torlódás az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsánál, ahol két baleset is történt - tudatta szerdán az Útinform. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy az egyik balesetben egy teherautó bolgár sofőrje meghalt.

Az Útinform azt írta, hogy a sztráda 28-as kilométerénél három személyautó ütközött össze, ezért a belső sávot lezárták.

A 30-as kilométernél pedig a torlódásban ütközött össze több jármű, és a Budapest felé haladó forgalmat megállították. A torlódás meghaladta a 6 kilométert - tették hozzá.

Aki teheti, az 5-ös főúton kerülhet.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy szintén Budapest felé - Inárcstól az M0-s autóút csomópontjáig - az elválasztósáv növényzetet kaszálják az M5-ös autópályán, ezért a 32-es és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy a sztráda 30-as kilométerében egy járműszerelvény - feltehetően figyelmetlenségből - egy előtte álló teherautónak ütközött.

A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - tették hozzá.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!