TV műsor

Kigyulladt egy üzemcsarnok Sopronban

Kék hírek, 2021.03.24

Kigyulladt egy kétezer négyzetméter alapterületű, főként raktározásra használt üzemcsarnok tetőszerkezete szerda délután Sopronban. A tűz miatt az egyszintes építmény teteje beomlott, jelenleg az egész csarnok ég - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Kigyulladt egy üzemcsarnok Sopronban Schreindler Ágnes elmondta, hogy az Ágfalvi úton lévő csarnokban feltehetően autóiparhoz és gyógyszeriparhoz használt anyagokat tárolnak.

A tűzben senki sem sérült meg - tette hozzá.

Tájékoztatása szerint a tűz oltásához három megye hét településének tűzoltóit riasztották: Győr-Moson-Sopron megyéből a soproni, a csornai, a lébényi és a győri egységeket, Vas megyéből sárvári és szombathelyi tűzoltókat, Veszprém megyéből pedig a pápai tűzoltókat.

A katasztrófavédelmi mobillaborral vizsgálják, hogy a tűz miatt került-e káros anyag a levegőbe. A nagy füst miatt azonban a közeli lakóparkban élőket, negyven ház mintegy száz lakóját arra kérték, hogy ne hagyják el az otthonukat és ne szellőztessenek a munkálatok végéig.

Az oltás idejére az Ágfalvi út érintett szakaszát lezárták.
(MTI)

Galériánk

Kigyulladt egy üzemcsarnok Sopronban Kigyulladt egy üzemcsarnok Sopronban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!