Lánchíd - BKK: változik a forgalmi rend a Clark Ádám térnél a körforgalom átépítése miatt

Kék hírek, 2022.11.24

A körforgalom átépítése miatt hétvégén ideiglenesen lezárják a Clark Ádám teret, ezért az ott közlekedő buszok is módosított útvonalon járnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a lezárás várhatóan szombaton 0:00 órától hétfőn hajnali 4:30 óráig tart majd.

Ezalatt a Clark Ádám tér teljesen le lesz zárva az átmenő forgalom elől, az Alagút felől csak a Hunyadi János út felé lehet behajtani, a Lánchíd utca és a Fő utca térhez csatlakozó útszakaszai zsákutcák lesznek - tették hozzá.

A lezárás miatt több autóbusz útvonala is módosul. A 16-os buszra a Clark Ádám téren a Hunyadi János út elején kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet fel- és leszállni. A 105-ös busz a Gyöngyösi utca felé a Krisztina körúton közlekedik, az Apor Vilmos tér felé közlekedő 105-ös busz pedig az Attila úton jár.

A 916-os és a 990-es éjszakai járatok péntekről szombatra virradó éjszakától hétfő hajnalig közlekednek megváltozott útvonalon.

A 916-os busz az Uránia felé a Krisztina körúton, a Széll Kálmán tér felé pedig az Attila úton közlekedik. A 990-es busz Rákoskert felé a Halász utca és a Döbrentei tér között a budai alsó rakparton jár, a Normafa felé közlekedő 990-es busz pedig az Attila úton éri el a Széll Kálmán teret, és onnan Batthyány téri betéréssel közlekedik tovább.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!