Letartóztatták a külföldiekre támadó bácsalmási társaság negyedik tagját is

Kék hírek, 2021.05.10

Letartóztatott a Kecskeméti Járásbíróság egy férfit, aki tavaly nyáron társaival símaszkban, baseballütővel és botokkal támadt rá éjszaka egy bácsalmási házban öt indiai állampolgárra.

A bíróság az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a történteket felelevenítve azt írta: a gyanú szerint a 40 éves férfi 2020. június 28-án egy bácsalmási házban együtt italozott hat társával. Az este folyamán szóba került, hogy két ismerősüket két nappal korábban Bácsalmáson ismeretlenek megverték.

A gyanúsított szerint a támadók indiai állampolgárok voltak, ezért megállapodtak abban, hogy még az éjjel bosszút állnak.

A férfi - hat társával együtt - éjfél körül megjelent egy bácsalmási háznál. A társaság két tagja kint maradt figyelni, a többiek arcukat símaszkkal eltakarva, baseballütővel és seprűnyelekkel felfegyverkezve bementek az épületbe és megvertek öt indiai állampolgárt, akik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A bácsalmási rendőrök felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés miatt május 7-én vették őrizetbe a 40 éves férfit, aki eddig külföldön tartózkodott. A társaság támadásban részt vevő másik három tagját 2020. november 9-én fogták el, negyedik társukat azóta keresték. Közölték: a nyomozási bíró letartóztatási végzése nem végleges.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!