Letartóztattak egy designer drogokkal kereskedő nőt

Kék hírek, 2020.11.20

Letartóztattak  pénteken egy nőt, aki designer drogokkal kereskedett február és november között Baján - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész az MTI-vel. A döntés nem jogerős.

Gyugyi Csilla közleménye szerint a bajai nő napi rendszerességgel adott el egy férfinak alkalmanként 1,5 gramm "herbál" fantázianevű drogot, grammonként ezer forintért.

A rendőrök a nő lakóhelyén szerdán tartottak házkutatást, amely során növényi anyagokat, 149 tablettát, sárga port és az anyagok porciózásához használt konyhai mérleget, csomagolóanyagokat foglaltak le. A nőt őrizetbe vették, új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatását.

A Bajai Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert véleménye szerint tartani kell attól, hogy a nő még ki nem hallgatott emberek figyelmeztetésével, tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével veszélyeztetné, illetve meghiúsítaná a bizonyítást, és a bűnismétlés veszélye is fennáll.

A Bajai Járásbíróság egyetértett az indítvánnyal, és elrendelte a nő letartóztatását. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!