Lezárt nyomozás: Leszúrta ismerősét

Kék hírek, 2022.10.27

Alvó ismerősét szúrta le egy 41 éves férfi Budapesten, az elkövető ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amelyet a napokban zárt le a rendőrség.

Rendőrség A rendőrség információ szerint egy nem használt bakterházban húzta meg magát egy férfi és egy nő, majd később egy másik férfi is oda költözött. A két férfi 2021. december 23-án veszett össze, majd nyugovóra tértek. A 41 éves gyanúsított azonban nem hagyta annyiban és átment alvó haragosához, akit mellkason szúrt.  

A segélykiálltásokra a gyanúsított párja is felébredt, kiszaladt az épületből és azonnal hívta a rendőröket. A kerületi járőrök a helyszínen fogták el a késelőt. A megszúrt férfit kórházba szállították, de már enm tudtak rajta segíteni.

A férfi kihallgatásán azt mondta a nyomozóknak, hogy képszakadása volt, ezért szúrta meg halálosan ismerősét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói a támadót, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozók az ügy iratait a napokban adták át az ügyészségnek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!