Lopás miatt tartottak házkutatást az erzsébetvárosi önkormányzat épületében

Kék hírek, 2020.10.16

Lopás miatt tartott házkutatást a rendőrség az erzsébetvárosi önkormányzat épületében péntek délután. A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint az áramlopási ügy érintettje Borka-Szász Tamás, a párt VII. kerületi önkormányzati képviselője lehet.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az MTI megkeresésére azt közölte: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda feljelentés alapján lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Pénteken "a rendőrök eljárási cselekményt végeztek" az erzsébetvárosi önkormányzata épületében - írták. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad - közölték.

A DK az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta: a rendőrség áramlopás gyanúja miatt tartott házkutatást a VII. kerületi önkormányzatnál; az ügy érintettje Borka-Szász Tamás, a párt VII. kerületi önkormányzati képviselője lehet. A történtek következményeként Borka-Szász Tamás azonnal lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról és kilépett a DK-ból - írták.

Az MTI az ügyben kereste a kerületi önkormányzatot, amely egyelőre nem adott tájékoztatást.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!