MÁV-Start: szerdától a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban

Belföld, 2021.09.15

Szerdától már a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban, erről kötött együttműködési megállapodást a MÁV-Start és a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - közölte a vasúttársaság szerdán az MTI-vel.

A debreceni helyi napijegy ára 1200 forint, és a DKV által üzemeltetett valamennyi debreceni helyi közlekedési eszköz teljes útvonalán korlátlan számú utazásra jogosít a rajta feltüntetett napon. A napijegyet elővételben 20 nappal korábban lehet megvásárolni, kerékpár és élő állat részére nem váltható meg.

A MÁV mobilalkalmazása, amelynek több mint 750 ezer felhasználója van, tavaly nyáron bővült a Térségi és városi jegyek menüponttal, amiben már megválthatók a szegedi 24 és 72 órás napijegyek és bérletek, továbbá a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, zalaegerszegi, siófoki, várpalotai, pápai, szolnoki, egri, nyíregyházi, szombathelyi és békéscsabai helyi buszjáratok bérletei is. A MÁV applikációt a vasúttársaság saját belső erőforrásaira alapozva a MÁV Szolgáltató Központ fejleszti.

A MÁV-Volán-csoport célja, hogy 2022-re bevezesse az összehangolt menetrendi kínálatot jelentő egységesített menetrendet, és biztosítsa az utasok számára, hogy közös bérlet- és jegyértékesítő felületen vehessék igénybe a közösségi közlekedési szolgáltatásokat. Ebbe a koncepcióba illeszkedik a helyi busz- és egyéb tömegközlekedési jegyek és bérletek elérhetővé tétele a MÁV-Start felületein - olvasható a MÁV-Start Zrt. közleményében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!