Mávinform: vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek három napig Nyíregyháza és Tokaj között

Kék hírek, 2024.03.18

Pályakarbantartási munkálatok miatt keddtől csütörtökig egyes vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek Tokaj és Nyíregyháza között - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Tokaj és Rakamaz között végzett munkálatok miatt kedden, szerdán és csütörtökön a Tokajból és a Nyíregyházáról 10 és 17 óra között induló vonatok helyett pótlóbuszokkal utazhatnak az utasok.

Egyes kör-InterCity vonatok csak a Keleti pályaudvar-Miskolc-Tokaj és vissza útirányon, illetve a Nyugati pályaudvar-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza között és vissza útvonalon közlekednek. Tokaj és Nyíregyháza között az InterCity vonatok helyett az utasokat mindkét irányban IC-pótlóbuszok szállítják, melyek Nyíregyházáról korábban indulnak és később érkeznek - írták.

Nyíregyházán a pótlóbuszok és a Budapest-Szolnok-Nyíregyháza viszonylatú Tokaj InterCity-k között nem biztosítanak csatlakozást. A Tiszalök és Görögszállás között a vonatok a pályakarbantartás alatt is közlekednek, Görögszálláson a vonatok csatlakozása a Tokaj és Nyíregyháza közötti pótlóbuszokhoz lesz biztosított - olvasható a Mávinform közleményében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!