Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Kék hírek, 2024.03.04

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort két autó hétfő délután Debrecenben - adta hírül honlapján a rendőrség.

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben Azt írták a police.hu-n, hogy a Faraktár utcában történt a baleset, ahol két jármű ütközött, majd elsodortak több gyalogost.

Az Országos mentőszolgálat sajtószolgálata az MTI megkeresésére hozzátette: a helyszínről két súlyos, életveszélyes és három könnyebb sérültet szállítottak kórházba. Egy ember a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik - közölte a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tragédia a Faraktár utcában, a 48-as főút 1-es kilométerszelvényének közelében történt.
(MTI)

Galériánk

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!