Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Kék hírek, 2024.03.04

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort két autó hétfő délután Debrecenben, a Faraktár utcában - adta hírül a rendőrség a police.hu oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint heten sérültek meg, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére azt mondta, öt mentőautó, köztük rohamkocsi és gyermekmentő, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Közölte, hét sérültet találtak, akik közül egy nő életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Hozzátette: egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tragédia a Faraktár utcában, a 48-as főút 1-es kilométerének közelében történt.
(MTI)

Galériánk

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!