Megszöktette szerelmét, de ez nem tetszett a családnak

Kék hírek, 2023.03.17

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt az apa és fia párost, akik megfenyegették, majd bántalmazták a férfi lányának barátját, aki megszöktette a lányát.

TEK elfogás Bátonyterenye
Egy 23 éves férfi tett feljelentést a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon március 14-én, mely szerint barátnője édesapja és a lány testvére megfenyegették, majd bántalmazták is. A fiatal elmondta a rendőröknek, hogy március 13án este ment el taxival szerelme otthonához, hogy megszöktesse, ezt azonban lány apja és testvére nem vette jó néven, majd a taxi után eredtek, amelyet sikerült is megállítaniuk a Salgótarján határában. A két férfi a taxihoz szaladt, majd a szökésben lévő párost erőszakkal a kocsijukba ültette, hogy visszavigyék őket Bátonyterenyére.  

A hazafelé tartó úton a 44 éves férfi többször is arcul ütötte a sértettet és azzal fenyegette, hogy meg fog halni. A bátonyterenyei házhoz érve a páros egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat is előtt, hogy szavainak még nagyobb nyomatékot adjon, majd a 44 éves férfi baseball ütővel többször is lesújtott lánya párjára, melynek következtében a 23 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.  


A két férfit a TEK végül Bátonyterenyén fogta el, majd előállították őket. A két férfi ellen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A párost őrizetbe vették, a 44 éves férfinak pedig kezdeményezték a letartóztatását is.  
(Webrádió)

Címkék

Bátonyterenye Szöktetés Salgótarján TEK
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!