Megtalálták a büntetés-végrehajtás Kis-Duna-ágban eltűnt egyik munkatársának holttestét

Kék hírek, 2022.07.06

Holtan találták meg kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás egyik munkatársát, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt, amikor szolgálati ebek kiképzését végezték - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A főkapitányság kommunikációs referense később közölte: azonosították az áldozatot, aki az idősebb, 34 éves férfi.

TEK Rácalmás A rendőrségi közlemény szerint a férfi holttestét a tragédia helyszínén találták meg a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai. Pápai Eszter, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy a fiatalabb férfit még mindig keresik. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) hétfőn közölte az MTI-vel, hogy eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében a Kis-Duna-ághoz tartozó területen. Akkor azt írták: a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati ebek kiképzését végezték, eközben eddig nem ismert okból elmerültek a vízben. Kedd délelőtt a Terrorelhárítási Központ (TEK), amely a belügyminiszter kijelölése alapján a kutatást irányítja, arról adott tájékoztatást, hogy egyelőre nem eredményes a kutatás.

A közlemény szerint a speciális eszközök - a drón- és a szonártechnika - sem mutattak emberi életre utaló körülményt, ezért a víz alatti kutatást felfüggesztették.

Megjegyezték, a büntetés-végrehajtási szervezet, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai továbbra is jelentős erőkkel keresik a 29 és a 34 éves szakembert.




(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!