Megütötte honfitársát egy szerb férfi a Röszke autópálya-határátkelőhelyen

Kék hírek, 2024.03.27

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a szerb férfi ellen, aki tavaly tavasszal a röszkei autópálya-határátkelőhelyen került szóváltásba honfitársával, majd megütötte.

Verekedés a Röszke autópálya-határátkelőhelyen A vádirat szerint a Röszke autópálya-határátkelőhelyen jelentős torlódás alakult ki, majd a vádlott férfi a furgonjával erőszakosan be akart sorolni a sértett felesége által vezetett autó elé, ezért a férfi kiszállt a járműből és megpróbált beszélni a másik sofőrrel. A szerb férfi szintén kiszállt a kocsijából, majd hangos szóváltás vette kezdetét, melynek végén a vádlott megragadta honfitársa haját, majd arcon vágta, mégpedig oly módon, hogy a férfi szemüvegének lencséje is megrepedt.  

A verekedésnek a sértett felesége vetett véget, aki kipattant a járműből, majd a férfiakra ordított. A sértett férfi ezután értesítette a határőröket a történtekről.

A verekedő szerb férfit a járási ügyészség garázdaság vétségével, valamint könnyű testi sértéssel vádolja. A szerb férfi bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!