Minden előzmény nélkül megütött egy utast, majd zaklatta is egy társaság

Kék hírek, 2022.08.03

Egy háromfős társaság kötött bele egy utasba a 3-as villamoson Budapesten. A támadásnak látszólag nem volt indítéka, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

3-as villamos támadás A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség adatai szerint 2022. június 14-én 20 óra 50 perckor a főváros XIV. kerületében két nő, valamint egy férfi zaklatott egy nőt a 3-as villamoson, akit később a férfi meg is ütött. A nő ezután leszállt a járműről, a három fős társaság azonban ezután sem hagyta békén, tovább követte és ismét zaklatták. 


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!