TV műsor

Módosított útvonalon járnak a buszok Rákosligeten április 6-13. között

Kék hírek, 2021.04.03

Módosított útvonalon járnak a 98-as, a 146-os, a 146A, a 198-as és a 998-as buszok április 6-13. között Rákosligeten, mert lezárják a Liget sori vasúti átjárót - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton.

A 98-as buszok terelve közlekednek, emiatt Rákoscsaba vasútállomás felé ideiglenesen nem érintik a Városközpont (Ferihegyi út) és a Ferihegyi úton található Rákosliget vasútállomás megállókat. A buszok a Pesti úton és a Cinkotai úton járnak, és megállnak a 46-os busz Rákoskeresztúr, Városközpont, Szent kereszt tér, Bakancsos utca, Rétsár utca megállóiban, illetve a 276E busz Liszt Ferenc utca és Rákosliget vasútállomás megállóhelyein.

Az ellenkező irányban, Kőbánya-Kispest felé a buszok nem érintik a Városközpont (Ferihegyi út) megállóhelyet, viszont megállnak a Bakancsos utcánál és a Szent kereszt téren a 46-os busz megállóiban.

A 198-as buszok a Dél-pesti autóbuszgarázs felé nem érintik a Városközpont (Ferihegyi út), a Rákoskeresztúr, városközpont, a Szent kereszt tér és a Bakancsos utca megállóhelyeket.

Az ellenkező irányban, Rákoscsaba-Újtelep, Tóalmás utca felé a buszok nem érintik a Bakancsos utca, a Szent kereszt tér, a Városközpont (Ferihegyi út) és a Ferihegyi úton található Rákosliget vasútállomás megállókat, viszont megállnak a Rétsár utcánál a 46-os busz megállójában és a Liszt Ferenc utcánál, valamint Rákosliget vasútállomásnál a 276E buszok megállóhelyein.

Rákoskeresztúr városközpont környékét a Kis utcánál átszállva a 97E, a 169E, a 161-es, a 162-es és a 202E buszokkal lehet elérni.

A 146-os és a 146A buszok Rákoskeresztúr, városközpont felé nem érintik a Tarack utca, a XVII. utca, a Hősök tere és Rákosliget vasútállomás megállókat, viszont megállnak a Gyöngytyúk utcánál, a Rétsár utcánál, a Bakancsos utcánál és Szent kereszt térnél a 46-os busz megállóiban.

A 998-as éjszakai buszok is terelve, mindkét irányban a Cinkotai úton és a Pesti úton át közlekednek. Mind Rákoskeresztúr, városközpont, mind a Cinkotai autóbuszgarázs felé megállnak a Bakancsos utcánál, viszont a Cinkotai autóbuszgarázs felé Rákosliget vasútállomásnál a 276E buszok megállójában állnak meg.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!