Negyedmilliárd forint értékű drogot foglaltak le Hajdú-Biharban

Kék hírek, 2021.04.20

Hat helyszínen több mint 80 kilogramm, mintegy 250 millió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök április 15-én Hajdú-Biharban - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai, valamint a hajdú-bihari és a debreceni rendőrök, összesen csaknem százan összehangolt akciót hajtottak végre Debrecenben és Tégláson, hat helyszínen - írták.

A debreceni és a téglási banda tagjainak lakásaiban 80 kilogrammnyi zöld, kábítószergyanús növényi származékot és mintegy 3,5 kilogramm fehér, kábítószergyanús port foglaltak le, amelyek feketepiaci értéke összességében 250 millió forint.

Lefoglaltak még a kannabisz termesztéséhez szükséges eszközöket (edényeket, villamossági berendezéseket, ventilátorokat, szűrőbetéteket, szárítótálcákat, termosztátokat, nedvességmérőket), mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, kültéri kamerafelvételeket rögzítő külső merevlemezt és készpénzt is - olvasható a közleményben.

Jelezték: a rendőrség bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt három debreceni és három téglási lakos ellen folytat büntetőeljárást, valamennyiüket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!