Negyvenkét rendőr csapott le egy Pest megyei dílerre és a vevőire

Kék hírek, 2020.05.21

Negyvenkét rendőr csapott le hét Pest megyei helyszínen egy 48 éves kábítószer-terjesztőre és vevőire - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Több hónapig tartó felderítő munka előzte meg a Gödöllői Rendőrkapitányság által koordinált akciót, amelyben a Terrorelhárítási Központ közreműködésével 11 embert - a terjesztéssel gyanúsítható férfit és vevőkörének tagjait - előállították.

A férfi új pszichoaktív anyaggal kereskedett Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és fővárosi peremkerületben.

A gyanú szerint Sz. József a "kati", "kréta", "füst" és "kristály" fantázianevű szer adagját 1000 forintért árulta. Akadt olyan ügyfele, aki alkalmanként 20 pakkot vásárolt tőle.

A kerepesi férfinek bejelentett állandó munkahelye nincs, a "bűnös üzletből" azonban az elmúlt hónapokban többmilliós jövedelmet könyvelhetett el - közölték.

A helyszíni szemléken bezacskózott új pszichoaktív anyagokat, valamint az egyik előállított lakásán 72 lőszert is találtak.

Sz. József a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. Őrizetbe vették, a rendőrség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellene - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!