Német szatírt fogott Budapesten a TEK

Kék hírek, 2023.01.31

Az eislingeni szatír néven elhíresült német férfire a TEK kommandósai csaptak le a fővárosban.

Eislingeni szatír elfogás
A Német Központi Célkörözési Egység 2023. január 25-én kereste meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztályát, hogy segítséget kérjen annak a német férfinak az elfogásához, akit hazájában egy súlyos, szexuális jellegű bűncselekmény miatt köröztek. A német rendőrség ugyanis olyan információkhoz jutott, mely szerint az eislingeni szatírként elhíresült férfit az egyik budapesti pszichiátriai intézményben kezelték, de néhány órán belül elbocsájtják onnan.  

A magyar fejvadászokat szorította az idő, azonban kiderítették, hogy a 25 éves férfi valóban az egészségügyi intézményben tartózkodott, megszervezték az elfogását. A rendőrség a TEK speciális egységeinek a bevonását kérte, tekintettel arra, hogy a férfinak korábban voltak agresszív dühkitörései, zavart pszichés állapota miatt pedig tartani lehetett attól, hogy ellenáll a rendőri intézkedésnek.  

A TEK műveleti egysége 2 órán belül elfogta a 25 éves német férfit, akit a BRFK XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányságára állítottak elő, ahol jelenleg kiadatási őrizetben van. A férfi kiadatásáról az illetékes bíróság fog dönteni.


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!