TV műsor

Nemzeti összetartozás napja - Számos forgalmi változásra kell készülni Budapesten

Kék hírek, 2021.06.03

Számos forgalmi változásra kell készülni Budapesten pénteken, a Nemzeti Összetartozás Napján.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében tudatta, hogy pénteken 8.50 és 9.20 között a 2-es és a 2M villamosok nem közlekednek a Kossuth Lajos tér és Jászai Mari tér között a zászlófelvonás miatt.

Este vonulásos rendezvényt tartanak 20.00 és 21.30 között a Hősök tere - Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Kossuth Lajos tér útvonalon, ezért számos, a BKK járatait is érintő korlátozásra kell készülni a környéken.

Várhatóan 20.00 és 20.15 között lezárják az Andrássy út és a Dózsa György út kereszteződését a Hősök terénél, ebben az időszakban a közösségi közlekedés járatai megnövekedett menetidővel tudnak közlekedni a környéken.

Az Andrássy úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton a menet haladásának irányában két sávot lezárnak, ekkor az autósok sem használhatják azokat. A keresztirányú csomópontokban 5-10 perces korlátozásokra kell számítani.

Előreláthatólag 20.00 és 20.45 között a 105-ös buszok terelve, az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán és a Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül közlekednek - közölte a BKK.

Mint írták, várhatóan 20.40 és 21.20 között a Bajcsy-Zsilinszky út József Attila utca és Nyugati tér közötti szakaszára csak a BKK járatai (M3-as metrópótló, a 9-es és a terelve közlekedő 105-ös buszok, illetve a 72M és a 73-as trolibuszok) hajthatnak be.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!