Őrizetbe vettek egy férfit, aki családjára gyújtotta a házat Tasson

Kék hírek, 2023.01.11

Elfogtak és őrizetbe vettek kedden egy 28 éves törteli férfit, aki a gyanú szerint felgyújtott Tasson egy családi házat, ahol volt felesége és három gyermeke is tartózkodott - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Gyújtogatás Tass A tájékoztatás szerint tavaly október közepén egy tassi asszony értesítette a rendőrséget arról, hogy valaki lekapcsolta külső villanyórájukat és a gázcsapot is elzárta. A nő a lánya volt férjére gyanakodott, aki nem akart beletörődni válásukba.

Később az asszony újabb bejelentést tett arról, hogy a volt férj a házba bejutva a tetőtérben törni-zúzni kezdett. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a családi ház már lángokban állt. Kimenekítették a bejelentést tevő nőt és férjét, valamint lányukat és három unokájukat. A gyújtogató elmenekült.

A rendőrök kedden fogták el és vették őrizetbe a férfit, akit rongálás miatt hallgattak ki és kezdeményezték a letartóztatását.

Az eset során senki nem sérült meg, a ház tetőszerkezete leégett, egy gázpalack felrobbant, így mintegy 15 millió forint kár keletkezett.
(MTI)

Címkék

Lakástűz Tass
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!