Paprika spray-vel fújta le, majd neki is tolatott a sofőrnek

Kék hírek, 2024.01.24

Egészen elképesztő történést rögzített egy kamera, amelyen az látható, hogy egy tréler sofőrje paprika spray-vel lefúj egy másik autóst, majd ezután bosszúból még a járműnek is nekitolat.

Rendőrség
A Pest Vármegyei rendőrség a közösségi oldalán osztotta meg a videót, amelynek az előzmény története is elképesztő. Egy család, apa, anya és két gyermek utazott egy személyautóban a vecsési Fő úton a kora délután forgalomban, majd egy trélert vezető sofőr bevágott elé, miután a sort előzte. A manőver miatt a családapa vészfékezni kényszerült, majd a következő piros lámpánál a trélert vezető sofőrhöz lépett tisztázni az esetet. A kérdőre vont sofőr először a kanyarodó sávba hajtott, de ezután meggondolta magát és visszatolatott, majd pedig többször is lefújta paprika spray-vel a családfőt. Ezzel azonban nem elégedett meg, még a család kocsijának is nekihajtott, majd elszáguldott a helyszínről.  


A rendőrök a rendszám alapján hamar azaonosították az elkövetőt, egy 28 éves férfit elfogtak, majd garázdaság miatt hallgattak ki. Az üllői férfi csak ennyit mondott az egyenruhásoknak: „panasszal élek, nem követtem el a bűncselekményt, nem kívánok vallomást tenni”.

A férfi ellen egyelőre garázdaság miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság, de lehet, hogy más bűncselekménnyel is meggyanúsítják a 28 éves férfit.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!