Pedofíliával gyanúsított férfit tartóztattak le Szigetszentmiklóson

Kék hírek, 2024.02.28

Letartóztattak egy pedofíliával gyanúsított 63 éves férfit, aki szigetszentmiklósi házába márkás italokkal, cigarettával csábított magához fiatalokat, majd szexuális ajánlatokat tett nekik.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n azt írta: egy kamasz fiú édesanyjának bejelentése alapján kezdtek nyomozni a szigetszentmiklósi rendőrök 2023. október 4-én.

A rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét. Rövid időn belül a pedofil három áldozatát azonosítottak - tudatták.

A nyomozók a férfit február 12-én Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában szexruhákat, maszkokat, szexuális segédeszközöket foglaltak le. Több budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. Kihallgatásán azt mondta, szerinte "nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében".

A módszere az volt, hogy márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, cserébe esetenként 5-10 ezer forintot kínált.

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, jelenleg letartóztatásban lévő férfi ellen többrendbeli gyermekprostitúció kihasználása, valamint kóros szenvedélykeltés megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság - olvasható a rendőrség honlapján.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!