PMRFK: gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy Pest vármegyei férfi

Kék hírek, 2023.06.02

Gyermekotthonban nevelkedő fiúkat csalt lakásába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint egy 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök elfogtak.

Fajtalankodás gyanújával fogtak el egy 43 éves Pest vármegyei férfi A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte pénteken az MTI-vel, hogy a rendőrök egy fővárosi gyermekotthontól érkezett jelzés alapján kezdték el a felderítést, majd az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével csaptak le a férfira az otthonában.

A közlemény szerint a férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni az ajtót, a kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, és tagadott.

A gyanú szerint a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. "Meglebegtette" előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket.A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: dohányozhattak, pizzázhattak, igényes lakásban "ejtőzhettek", filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe hagyniuk kellett, hogy a férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a "bulinak", és visszaviszi a gyermekotthonba - írták.

A rendőrök két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a férfit és ellene két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását - áll a közleményben.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Fajtalankodás gyanújával fogtak el egy 43 éves Pest vármegyei férfi Fajtalankodás gyanújával fogtak el egy 43 éves Pest vármegyei férfi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!