TV műsor

Pótlóbuszok járnak szerdától az 51-es és az 51A villamosok helyett a Mester utcában

Kék hírek, 2021.06.08

A IX. kerületi Mester utcában közművezetéket javítanak, ezért szerdától vasárnapig az 51-es és az 51A villamosok helyett pótlóbuszok közlekednek a Haller utca és a Ferenc körút között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint az 51-es és az 51A villamosok szerdától vasárnapig nem járnak a Mester utcában a Haller utca és a Ferenc körút között. A Mester utca/Ferenc körút végállomás helyett a Közvágóhídhoz közlekednek, és a 24-es villamos megállóhelyein állnak meg. A kimaradó Mester utcai megállóhelyek pótlására 51-es pótlóbusz közlekedik.

A pótlóbusz körjáratként jár, és az alábbi megállóhelyeken áll meg: Mester utca/Ferenc körút (az 51-es villamos leszállóhelye a Mester utcában), Boráros tér (a 254M autóbusz felszállóhelye), Haller utca/Soroksári út (a 24-es villamos megállóhelye a Haller utcában), Haller utca/Mester utca (a villamospótló megállóhelye a Mester utcában a Haller utca kereszteződésénél), Bokréta utca (az 51-es villamos megállóhelye a Mester utcában).

A módosított útvonalon közlekedő 51-es és 51A villamos a belvárosból elérhető a 2-es és a 2M villamossal, illetve a 23-as, a 23E, a 223M, az 54-es és az 55-ös autóbusszal is a Soroksári úton, a Haller utcánál - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!