Rákosrendezőnél átmentileg nem közlekednek a vonatok

Kék hírek, 2021.04.07

Jelentős késések és vonatkimaradások várhatók szerda este a Budapest-Vác, a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Esztergom vonalon, mert Rákosrendező állomáson jármű-, illetve műszaki hiba miatt nem közlekednek a vonatok - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A Nyugati pályaudvarról Szobra nem sokkal öt óra után elindult vonat járműhiba miatt Rákosrendezőn várakozott, majd megrongált egy váltót, emiatt ott vizsgálatot rendeltek el és nem közlekedhetnek a szerelvények - közölték.

A Budapest-Esztergom közötti vonatok Angyalföldig mennek és onnan indulnak vissza Esztergomba. A váci, a szobi és a veresegyházi vonatok csak Rákospalota-Újpestig közlekednek és onnan indulnak vissza - ismertették.

Az utasoknak javasolják, hogy a kimaradó szakaszon vegyék igénybe a Budapesti Közlekedési Központ járatait. A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják a 14-es villamoson a Lehel tér és Rákospalota-Újpest vasútállomás között, valamint az M3-as metrón a Lehel tér és Újpest-központ, az M3-as metrópótlón a Nyugati pályaudvar és Lehel tér között - jelezték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!