Segítségnyújtás nélkül hajtott el a sofőr Csongrádon

Kék hírek, 2023.09.28

A csongrádi rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki balesetet okozott a városban, majd segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről.

Cserbenhagyó autós A rendőrség adatai szerint a férfi 2023. április 22-én száguldozott autójával Csongrádon, melynek során figyelmen kívül hagyta a sebességkorlátozásokat. A gyorshajtás következtében a sofőr nekihajtott egy előtte haladó autónak, amelynek az utasa megsérült a balesetben. A balesetet okozó, 21 éves helybéli férfi segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során néhány napon belül azonosítani tudták a sofőrt, akiről kiderült, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik.  

A 21 éves fiatalt a Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését.  

A férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétsége miatt indult ellene eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait pedig megküldték az illetékes ügyészségnek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!