Súlyos sérülést szenvedett a kisteleki vonatbaleset sérültje

Kék hírek, 2024.02.01

Súlyos felsővégtag-sérülést szenvedett az a fiatalember, aki személyautójával a tilos jelzés ellenére hajtott a Kistelek utáni első vasúti átjáróba, ahol egy személyvonattal ütközött.

Személyvonat összeütközött egy gépjárművel Kistelek és Csengele között Amint arról portálunkon tegnap beszámoltunk, 15 óra 11 perckor indult el Szegedről az a személyvonat (7013), amellyel egy autós 16 óra körül összeütközött a Kisteleket követő első vasúti átjáróban. A fiatal sofőr annak ellenére hajtott a vasúti átjáróba, hogy az tilos jelzést mutatott.

A Szegedről Kiskunfélegyházára tartó személyvonat az átjárótól mintegy 200 méterre állt meg. A Csengele és Kistelek között történt balesethez a kisteleki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik többek között a szerelvényen tartózkodó utasok biztonságos leszállásban segédkeztek.  

Hangai József portálunk kérdésére elmondta, hogy a Kistelek és Csengele között történt balesethez egy esetkocsi érkezett ki, a mentők egy fiatal férfit láttak el, aki súlyos felsővégtag-sérülést szenvedett. A mentők a súlyosan sérült férfit a helyszíni ellátást követően kórházba szállították.  

A Mávinform közlése szerint a a vasúti forgalom Kistelek és Csengele között egészen a baleseti helyszínelés ideéig, 18 óráig szünetelt.  

A vonaton nem sérült meg senki.
(Webrádió)

Galériánk

Személyvonat összeütközött egy gépjárművel Kistelek és Csengele között Személyvonat összeütközött egy gépjárművel Kistelek és Csengele között Személyvonat összeütközött egy gépjárművel Kistelek és Csengele között
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!