Szegedi Árkádból lopott laptopot, keresik

Kék hírek, 2021.06.22

Több százezer forint értékű Macbook Pro típusú laptopot lopott el az a férfi, akinek a megtalálásában a Szegedi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Laptop lopás
Az Árkád Szegedben található műszaki áruházból lopott el egy nagyértékű laptopot az a férfi, akiről a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adott közre egy képet. A férfi azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri. 

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen. 

A rendőrség adatai szerint a férfi még május 15-én a kora esti órákban tért be a Szeged Árkád áruházban lévő műszaki áruházba, ahonnan egy Apple Macbook Pro laptoppal távozott, amelynek értéke mintegy 750 ezer forint.

A tolvajról a biztonsági kamerák felvételt is készítettek. 

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!