Tehervonat-baleset - Mávinform: továbbra sem közlekednek a vonatok Biatorbágy és Herceghalom között

Kék hírek, 2022.07.11

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon hétfőn is jelentős korlátozások vannak érvényben, Biatorbágy és Herceghalom között továbbra sem lehetséges a közlekedés - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok Azt írták: a vasárnap hajnali balesetben kisiklott teherkocsik beemelésével és az egyik pályatest helyreállításával várhatóan hétfő estére végeznek. Ezt követően kezdődik a másik pályarész helyreállítása.

Biatorbágy és Herceghalom között előreláthatólag csak hétfő este indulhat meg egy vágányon, sebesség- és menetrendi korlátozásokkal a vonatközlekedés. A másik pálya helyreállítása és a forgalomnak való visszadása kedden reggel várható - írták.

A bevezetett forgalmi változásokról közölték: az S10-es vonatok megosztva, a Déli pályaudvar és Biatorbágy, valamint Herceghalom és Győr között közlekednek, a G10-es vonatok nem közlekednek, kivéve a Budapest-Kelenföldről 16.17-kor Győrbe induló járatot (9314), mely Herceghalom és Győr között közlekedik, az S12-es vonatok megosztva, a Déli pályaudvar és Biatorbágy, valamint Tatabánya és Oroszlány között közlekednek, a soproni InterCity vonatok és a szombathelyi Savaria InterCity-k csak Győr-Sopron, illetve Győr-Szombathely között közlekednek, a Ljubljanába közlekedő Dráva (IC 310, IC311) és a Grazba közlekedő Mura nemzetközi InterCity (IC 312, IC 313) csak Győrig, illetve Győrtől közlekednek, a bécsi EuroCity-k, a müncheni, zürichi railjet-ek csak Bicskéig közlekednek, illetve onnan is indulnak vissza.

Vonatpótló buszok közlekednek a belföldi vonatok helyett Biatorbágy és Herceghalom, a nemzetközi vonatok helyett Biatorbágy és Bicske között.

Elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a Biatorbágyot, Herceghalmot és Bicskét érintő menetrendszerinti Volánbusz járatokon, valamint az M4-es metrón.

Székesfehérvár felé kerülő útvonalon, hosszabb menetidővel közlekedik a Münchenből érkező Kálmán Imre EuroNight (EN 463), a Berlinből, Prágából, Varsóból érkező Metropol EuroNight (EN 477), valamennyi Budapest és Prága között közlekedő RegioJet (RJ 1031, RJ 1032, RJ 1035, RJ 1036).
(MTI)

Galériánk

Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!