Terézvárosi házomlás - Erkély- és faldarabok hullottak alá

Kék hírek, 2022.06.27

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az utca felé kilógó párkányzata, sőt a törmelék erkélyeket és díszítőelemeket is magával sodort - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában A tudósító arról számolt be: a törmelék az utcán, az épület előtt parkoló autókra, a járdára és az úttestre omlott.

Az omlás erejét érzékelteti, hogy némelyik megrongált autót szinte csak sejteni lehet a törmelék alatt, ugyanis alig látszanak ki a kövek alól. Van több olyan gépkocsi, amelyet szó szerint kilapított az omlás - tette hozzá.

A járókelők a helyszínen arról számoltak be, hogy hatalmas robajjal omlott le a fal. Amikor kifutottak a környező üzletekből, szinte nem látszódott semmi a nagy portól, ami hosszú percekig "ködbe" borította az utcát.

Az érintett útszakaszt a hatóságok teljes szélességében lezárták, jelenleg munkagépek várakoznak arra, hogy a helyszíni vizsgálatok befejezése után megkezdjék a romeltakarítást.
(MTI)

Galériánk

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!