Terézvárosi házomlás - Külön nyomozócsoport vizsgálja az ügyet

Kék hírek, 2022.06.28

Külön nyomozócsoport vizsgálja a hétfői VI. kerületi házomlás ügyét - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek.

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Csécsi Soma elmondta: továbbra is foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt zajlik a nyomozás. Már 31 tanút hallgattak ki: 23-an az építkezésen dolgozók közül kerültek ki, a többi tanú között pedig két sérült is van. A balesetnek továbbra is négy sérültje van: három ember könnyebben, egy életveszélyesen sérült meg.

A rendőrség építész-statikus és orvosszakértő bevonásával vizsgálja az ügyet.

A Jókai utca 1. szám alatti épületet a lakóknak el kellett hagyniuk. A kerületi rendőrök "élőerővel" is biztosítják, hogy senki ne menjen vissza a házba - ismertette a szóvivő.

Hétfő délelőtt leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utcai ház párkányfala, a balesetben négyen megsérültek, több parkoló jármű összetört. A VI. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
(MTI)

Galériánk

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!