Terézvárosi házomlás - Mentők: négyen sérültek meg a balesetben

Kék hírek, 2022.06.27

A mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel szállítottak kórházba - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában hétfőn.

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Győrfi Pál elmondta: hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el.

Hozzátette: a legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra szállították.

Három további sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték - mondta a mentőszolgálat szóvivője.

Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része az utcára omlott.
(MTI)

Galériánk

Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában Homlokzati fal dőlt az utcára és parkoló autókra Budapest belvárosában
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!