Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között

Kék hírek, 2024.03.24

Többen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott.

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a raliversenyen részt vevő jármű eddig tisztázatlan okból sodródott le az útról Lábatlan és Bajót között.

A jelenlegi információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek - írták a rendőrség honlapján.

Az m1 Híradójában közzétett felvétel szerint egy versenyautó kisodródott a pályáról és 11 embert sodort el. Az m1 helyszíni tudósítása szerint mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek érkeztek a helyszínre. Azt, hogy a nézők álltak-e rossz helyen vagy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. A versenyt azonnal leállították, zajlik a helyszínelés és az eset vizsgálata - hangzott el az m1 Híradójában.
(MTI)

Galériánk

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!