Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között

Kék hírek, 2024.03.24

Többen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága vasárnap délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy négy ember életét már nem lehetett megmenteni.

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között A mentők közlése szerint egy gyermeket súlyos, életveszélyes, egy embert súlyos, hat embert - köztük egy gyermeket - könnyebb sérülések miatt vitték helyszíni ellátás után kórházba. A baleset helyszínére nyolc mentőautó és négy mentőhelikopter érkezett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a raliversenyen részt vevő egyik jármű eddig tisztázatlan okból sodródott le az útról Lábatlan és Bajót között.

Az m1 helyszíni tudósítása szerint mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek érkeztek a helyszínre. Azt, hogy a nézők álltak-e rossz helyen vagy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. A versenyt azonnal leállították, zajlik a helyszínelés és az eset vizsgálata - hangzott el az m1 Híradójában.



A versenyt rendező Arrabona Rally Club először rövid közleményt adott ki közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy a verseny Lábatlan-Bajna szakaszán történt baleset miatt az 11. Esztergom-Nyerges Rallyt félbeszakítják. Később közzétették az ORB2, az ORB3 és a Historic szezonnyitójának leállításáról szóló felügyelő testületi határozatot is. A baleset előtt pár órával azt írták, olaj került a pályára.
(MTI)

Galériánk

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!