Több órát késnek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon

Kék hírek, 2021.10.20

Többórás késések várhatók a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon felsővezeték-szakadás miatt - közölte a Mávinform szerda délután.

Hajdúszoboszló állomásnál teherutó okozott vezetékszakadást a vasúti átjáróban, emiatt nem járnak a vonatok Hajdúszoboszló és Kaba között. A helyreállítás több órát vesz igénybe. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csütörtök reggelre áll helyre.

Várhatóan 19 órától jelentős korlátozással, egy vágányon megindulhat a vonatközlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között. Budapest, Cegléd, Szolnok felől a vonatok Püspökladányig közlekednek, Záhony és Nyíregyháza felől pedig Debrecenig. Püspökladány és Debrecen között pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatain 17 órától elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Püspökladány, Kaba, Hajdúszoboszló, Ebes és Debrecen között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza útirányra megváltott vasúti menetjegyeket, pót- és helyjegyeket visszavonásig elfogadják a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útirányon is - közölte a Mávinform.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!