Többen meghaltak egy balesetben a 4-es főúton Szolnoknál

Kék hírek, 2021.06.04

Hárman haltak meg és többen megsérültek az első információk szerint abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton Szolnoknál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Többen meghaltak egy balesetben a 4-es főúton Szolnoknál A főút 92-es kilométerénél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak, amelyből ennek következtében többen kizuhantak.

A helyszínről több embert vittek súlyos és könnyebb sérülésekkel a környék egészségügyi intézményeibe, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ - közölték, hozzátéve: a kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat Szolnokra, a Tószegi út irányába terelik.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy a környéken hatalmas a torlódás.

Az Országos Mentőszolgálat a balesetről későbbre ígért az MTI-nek tájékoztatást.
(MTI)

Galériánk

Többen meghaltak egy balesetben a 4-es főúton Szolnoknál Többen meghaltak egy balesetben a 4-es főúton Szolnoknál Többen meghaltak egy balesetben a 4-es főúton Szolnoknál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!