Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán

Kék hírek, 2022.01.23

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap reggel - közölte a rendőrség a honlapján.

A Szerbia felől személygépkocsival vagy autóbusszal érkezőknek egyaránt három órát kell várakozniuk. A kilépő oldalon a személygépkocsik és az autóbuszok sora is egyórás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a kübekházi, tiszaszigeti, röszkei vagy ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, valamennyi 7 és 19 óra között fogadja az utasokat.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Románia felé tartók és az onnan érkezők egyórás várakozásra számíthatnak. A gyorsabb határátlépés érdekében itt a nagylaki vagy a kiszombori közúti határátkelőhely felé lehet kerülni, azok egész nap fogadják az utasokat.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!