Torlódások várhatók a 10-es út pilisvörösvári szakaszán felújítás miatt

Kék hírek, 2021.09.26

Jelentős torlódásra kell számítani a 10-es út pilisvörösvári szakaszának egy részén felújítás miatt hétfő reggeltől, aki teheti kerülje el ezt a szakaszt - írta a Pilisvörösvár polgármesteri hivatala közleményben vasárnap este az MTI-nek.

Az útfelújítás egy hete kezdődött a Kodály Zoltán és az Attila utca közötti mintegy 1700 méteres szakaszon az útburkolat előkészítésével, marásával.

A munkálatok hétfő reggeltől az aszfaltozással folytatódnak. Az aszfaltozott részekre legalább két órán keresztül nem lehet ráhajtani, így ez a munkafázis a múlt heti útmaráshoz képest hosszabb szakaszok zárásával fog járni, ezért az autósoknak jóval nagyobb torlódással, sokkal hosszabb várakozási idővel kell számolniuk - figyelmeztetett az önkormányzat.

A felújítás várhatóan október 1-ig tart, ez idő alatt lesz forgalomkorlátozás, félpályás útlezárás, sebességkorlátozás. Alternatív útvonal lehet Pilisszentiván - Solymár, bár itt is intenzív forgalom várható. A 3,5 tonna fölötti tehergépjárművek továbbra is a 10-es út karbantartással érintett szakaszán közlekedhetnek.

Mindenképpen javasolt alternatív közlekedési módok, a tömegközlekedés, vasút használata, aki pedig teheti válassza, kérje az otthoni munkavégzést - tanácsolta az önkormányzat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!