Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban, a szállodát kiürítették

Kék hírek, 2024.03.09

Teljes terjedelmében ég a visegrádi Hotel Silvanus felső szintje, a vendégek elhagyták a hotelt - közölte a Pest vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-vel, nem sokkal dél előtt már 14 tűzoltóegység dolgozott a tűz megfékezésén.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n tudatta, hogy a tűz miatt teljes szélességében és hosszában lezárták a hotelhez vezető Panoráma utat.

A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését - mondta Csámpai Attila. Tájékoztatása szerint a szállodában 200 vendég tartózkodott.

A katasztrófavédelem délben kiadott közleménye szerint a visegrádi szálloda negyedik szintje és tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalui önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek tizennégy vízsugárral oltották a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői és budaörsi vízszállítók is segítették.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!