Tűz volt a gyopárosi gyógyászati központban

Kék hírek, 2024.06.26

Tűz ütött ki az Orosháza-Gyopárosfürdői Fiziko- és Balneoterápiás Központban szerda délelőtt, az eset során senki sem sérült meg; a gyanú szerint szándékos gyújtogatás történt - tájékoztatta a központot működtető Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet az MTI-t.

Lángok A közlemény szerint a dolgozókat és a vendégeket orosházi, valamint mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók kísérték ki az épületből, majd a füsttel telítődött helyiségeket átvizsgálták. A tűzoltók a felderítés során az egyik öltözőben egy magától kialudt, megégett tusolókabint találtak. A tűz nem terjedt tovább, az eset során senki sem sérült meg.

A tűzoltók átvizsgálták az épületet, miközben a kezelésen lévő betegek az utcán vártak. A tüzet a gyanú szerint egy férfi szándékosan okozta, őt a rendőrök előállították, büntetőeljárás indult ellene.

A közlemény szerint a gyógyászati központ azon a részén, amelyet a tűz érintett, az orosházi kórház munkatársai végzik a kezeléseket. Az egészségügyi intézmény munkatársai megkezdték a kár felmérését, ennek végeztével azonnal nekikezdenek az érintett helyiségek helyreállításának - írták.

A tűz nem érinti a gyógyászat működését, nem lesz leállás, minden előjegyzett száraz és vizes kezelést és orvosi vizsgálatot elvégeznek. A tűzeset a gyopárosi fürdő működésére nincs befolyással - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!