Új rendőr-főkapitány Veszprém megyében

Kék hírek, 2022.09.01

Dékány Balázs rendőr ezredest bízta meg a belügyminiszter a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a rendőrség honlapján csütörtökön.

A tárcavezető egyúttal augusztus 31-ei hatállyal visszavonta Anda György rendőr ezredes főkapitányi megbízását és visszahelyezte korábbi, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába - tartalmazza a közlemény.

Mint írják: a belügyminiszter a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány feladatkörének ellátásával 2022. szeptember 1-ei hatállyal Dékány Balázs rendőr ezredest bízta meg.

A megbízási okmányt Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át az új megbízott megyei rendőrfőkapitánynak.

Dékány Balázs korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda különböző bűnügyi szakterületein látott el szolgálatot, majd 2012-től a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál dolgozott, a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóság igazgató-helyetteseként 2022. augusztus 31-ig tevékenykedett - olvasható az ORFK közleményében.
(MTI)

Címkék

Dékány Balázs
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!