TV műsor

Vádat emelt az ügyészség a szüleit megöletni szándékozó gyúrói férfi ellen

Kék hírek, 2019.05.07

Emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a 19 éves gyúrói férfival szemben, aki az év elején ismerőseivel akarta szüleit megöletni. A főügyészség az MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint a letartóztatásban lévő férfira végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

Mint írták, a férfi azért akarta megöletni szüleit, mert megromlott a viszonya velük, illetve különböző adósságokat is felhalmozott. Januárban két ismerősét is megkereste, egyikük a felkérést elutasította, míg a másikuk kétmillió forintért látszólag elvállalta.

A "felkérésnek" úgy maradt nyoma, hogy a két ismerős szöveges és hangüzenetet váltott a vádlottal, hogy a férfi szándékának komolyságáról meggyőződjön, illetve a terveiről bizonyítékot szerezzen. Ezután az emberölésre látszólag vállalkozó ember - ismerősök közreműködésével - a vádlott szándékáról értesítette a szülőket, akik a rendőrséghez fordultak.

"Mielőtt a vádlott a célja megvalósítása érdekében további lépéseket tehetett volna, a nyomozóhatóság a terhelt szülei megölésére irányuló tervezett cselekményét megakadályozta, így az előkészületi szakban maradt" - olvasható a közleményben.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!